Innerlijk kind: ontmoetingen

In deze cursus leer je jezelf beter kennen tijdens verschillende kinder- en jeugdfasen. Gedurende de 7 bijeenkomsten kun je een blijvend contact opbouwen met je Innerlijke Kind in de verschillende fasen van groei en ontwikkeling. Je hoeft geen ervaring te hebben met visualisaties, want de geleide meditaties zijn makkelijk te volgen en brengen je op ontspannen wijze in contact met je Innerlijke Kind. We werken steeds aan een andere jeugdfase en je deelt iedere keer je ervaringen in een geschreven gesprek tussen je Innerlijke Kind en je volwassen zelf, degene die je nu bent.

De groepsoefeningen bieden iedere deelnemer de privacy voor zijn of haar eigen ervaringen. Je ontmoet tijdens de eerste bijeenkomst jezelf als baby en 'ziet' in gedachten opnieuw iedereen om je heen die toen een rol speelde in je leven. De verschillende oefeningen zijn blijmakend, vaak verrassend en troostend. In de daarop volgende bijeenkomsten komen de peuter, kleuter en lagere school leeftijd aan bod. Daarna beleef je jezelf als puber en tot slot vindt er een afrondingsontmoeting plaats tussen alle verschillende kinderfases en je huidige, volwassen zelf. Zo leer je alle facetten van jezelf te waarderen en het kind-in-jezelf leert degene die je nu bent kennen als een veilige, liefhebbende volwassene. Het resultaat is dat verdriet en angst uit je kindertijd omgevormd kunnen worden tot innerlijke ruimte, zelfwaardering en groeiende creativiteit.

De Innerlijk kind-cursus in groepsverband - minimaal 3, maximaal 9 deelnemers - kost € 40 per persoon per bijeenkomst, alle materiaal inbegrepen.
Individueel of bij twee deelnemers kost het € 65 per keer.
Deze 7 bijeenkomsten vinden één keerin de maand plaats.
Iedere bijeenkomst duurt 2,5 uur.

Nederlands English Italiano