Marliska Gerrards, Tom Anthony (schrijversduo Melissa B. Thomas)

Publicaties

Naast haar werk als coach is Marliska Gerrard actief als schrijfster.

Samen met de Amerikaanse kunstenaar, redacteur en verteller Tom Anthony heeft zij, onder de duonaam Melissa B. Thomas een Engelstalig boek geschreven over relatiehoroscopen getiteld:
'My Personal Relationship Horoscope: The two of us'.

Het verzoek om een dergelijk boek te gaan schrijven, kwam van de bekende Amerikaanse astrologe Susan Miller.

Het boek is laagdrempelig - bedoeld voor lezers die weinig kennis hebben van astrologie en graag meer willen weten over hun relatie. Het is uitgegeven volgens het 'print on demand'-systeem; dit betekent dat ieder boek qua inhoud persoonlijk is aangepast aan de aanvragers. Hierdoor is iedere uitgave uniek! Dit boek is te bestellen via www.americadirectbook.com. Wanneer je naar die website gaat, vind je meer informatie over het uiterlijk en de inhoud van dit boek. Hierdoor kun je een idee krijgen hoe jullie eigen boek eruit komt te zien. Wanneer je het voor jezelf bestelt, worden de geboortegevens van jou en je partner gevraagd. Op basis hiervan worden alle hoofdstukken van jouw persoonlijke boek samengesteld. Dit boek is voorzien van beide eigennamen en alle hoofdstukken hebben makkelijk herkenbare teksten. Ook zijn beide geboorte-en relatiehoroscopen in het boek te vinden en het geheel is rijk geïllustreerd. Indien gewenst kan er een foto van beide partners in jullie eigen boek worden afgedrukt, voorzien van een persoonlijke opdracht naar eigen keuze.

Dit relatieboek is daarmee een bijzonder origineel en persoonlijk cadeau voor Valentijnsdag, verjaardagen, huwelijks- en andere partnerschaps-festiviteiten!


Inmiddels is het schrijversduo Melissa B. Thomas begonnen aan een numerologisch werkboek met als voorlopige titel 'Numbers Work!'. Ook ditmaal betreft het een boek dat geschikt zal zijn voor lezers die eventueel weinig basiskennis hebben. De informatie over numerologie biedt een schat aan makkelijk op te zoeken gegevens, die veel herkenning kan oproepen.

Dit nieuwe boek zal in 2010 in Amerika uitgebracht worden. Uiteraard word je, via deze website, op de hoogte gehouden van de exacte verschijningsdatum.


Nederlands English Italiano